Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president i el cap de colla de la Jove de Vilafranca deixen els càrrecs, quan encara els quedava un any de mandat

El passat divendres 27 de novembre va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de la colla Jove Xiquets de Vilafranca, a la seva seu social de Cal Peitabí, amb l’assistència de més de seixanta socis que van participar i propiciar un debat fluid sobre la colla.

L’assemblea va començar amb la memòria i valoració tècnica i social de la temporada 2015. El cap de colla, Juan Carlos Escalante, va reconèixer que les xifres castelleres no havien estat les desitjades i que s’havien perdut els castells de 7 i mig. Va posar èmfasi en que havia tingut manca de gent, i es va queixar de poc suport a la seva tasca, sobretot per part d’alguns membres de la mateixa Junta. El Cap de colla va anunciar la seva dimissió per discrepàncies amb part de l’equip directiu. Per altra banda, el president, en Justo Pérez, es va acomiadar ja que marxa a viure fora de Catalunya. La vicepresidenta, Marta Escudé, va desgranar els aspectes socials, remarcant que malgrat la inexperiència de l’equip d’enguany s’havien assolit fets destacats com la incorporació d’un nan petit, la creació d’un grup de grallers propi, la renovació de la web i les xarxes socials i la celebració d’un bon reguitzell d’actes del 5è aniversari. Els comptes econòmics van ser aprovats per l’assemblea.
La Junta actual, que encara tenia mandat per un altre any, davant la dimissió dels màxims càrrecs, va comunicar l’obertura d’un procés electoral, amb la convocatòria d’una assemblea extraordinària pel proper 15 de gener de 2016 on s’haurà d’escollir una nova junta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: