Dijous, 9 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès Tasta’l reivindica un cop més la qualitat dels productes agroalimentaris i dels restaurants penedesencs

Amb la voluntat de seguir generant una imatge global del Penedès com a terra de productes agroalimentaris i restauració de qualitat, el projecte Penedès Tasta’l ha presentat el calendari 2016 i una sèrie de materials relacionats amb el gall del Penedès i el vi: 2.000 díptics, 250 bosses de mà i 125 davantals.

Tots aquests materials han de servir per a difondre els productes autòctons i els restaurants que formen part del projecte però, més enllà, per difondre la idea que al Penedès hi ha bons menjars, bons vins i un paisatge particular per gaudir.

El protagonista del calendari, del qual se n’han editat 2.000 exemplars, és el raïm. Per això combina fotografies de plats elaborats amb raïm i paisatges de vinya. El calendari també vol ser una mostra de les sinergies entre els restauradors del projecte “El Penedès, tasta’l” i els artesans de l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès.

Al calendari, hi ha sis plats fotografiats, un per mes, que a partir d’ara formaran part dels menús de sis restaurants del projecte. Per la resta de mesos, el filòleg i estudiós del Penedès Joan Solé Bordes ha escrit textos relacionats amb el calendari penedesenc que, segons explica, està clarament marcat per la vinya.

El calendari començarà a circular a través dels restaurants del projecte El Penedès, tasta’l, les empreses de l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès, el Consorci de Promoció Turística del Penedès i el Consell Comarcal. I, aprofitant la celebració de la Fira del Gall a Vilafranca, l’Associació de Criadors de la Raça de Gallines Penedesenca repartirà la resta de materials aquest cap de setmana.

El Penedès Tasta’l és un projecte encapçalat pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Xarxa Productes de la Terra.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: