Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Patge Raimon ha començat a recollir cartes als barris de Vilafranca

El Patge Raimon ha començat a recollir cartes als barris de Vilafranca

El Patge Raimon ja ha començat la seva ruta a contrarellotge per recollir les cartes pels reis de tots els nens de Vilafranca i també de la comarca.

El patge ha estat aquest cap de setmana als barris del Molí d’En Rovira i La Girada i les associacions de veïns s’han encarregat de fer-li una bona rebuda, tant a ell i als seus ajudants com a tota la canalla que s’hi ha acostat per lliurar la carta.
El Patge Raimon diu que els reis estan força contents amb els nens de Vilafranca i, en realitat, amb els de tot el món, perquè a banda de demanar joguines, també pensen en altres nens que no tenen les mateixes oportunitats que ells.

Al Molí d’en Rovira, la presència del patge es complementava amb un tió i activitats infantils, a més del lliurament de premis del concurs de pessebres del barri, com ja és tradició cada dia de Sant Esteve.

A La Girada, aprofitant el bon dia que va fer ahir i l’afluència de gent que volia visitar el Patge, l’Associació de Veïns va preparar un bon esmorzar i va fer venir la unitat mòbil del banc de sang.

El Patge Raimon continuarà recollint cartes aquests dies a les associacions de veïns i aquest cap de setmana al teatre municipal Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: