Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El número de Nadal que venia el vilafranquí Xavier Figueras per aconseguir fons de cara a la seva operació de la vista ha estat premiat

Coincidint amb les dates de la Festa Major de Vilafranca, el membre de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca Xavier Figueras, va posar a la venda participacions per el sorteig de Nadal del número 91775, amb la voluntat de recollir fons per l’operació per operar-se els ulls i poder recuperar part de la visió que vol realitzar-se als Estats Units de cara al 2016.

El número ha estat premiat amb 100 euros al dècim, i per tant cada participació rep 20 euros. En principi, la intenció de Figueras era que el premi es pogués cobrar a través de Catalunya Caixa, però finalment no serà així. Per tant, les persones que vulguin cobrar aquest premi hauran d’esperar al 7 de gener i podran cobrar el seu premi a l’administració de loteria vilafranquina de Ca la Marina. Figueras lamenta les molèsties que pot ocasionar aquest canvi, i agraeix a totes les persones que han col·laborat amb ell comprant una participació del seu número.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: