Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El número 3 d’En Comú Podem defensa, a Vilafranca, el canvi real que representen, que inclou el referèndum sobre Catalunya

L’ecosocialista Josep Vendrell, 3r de la llista per Barcelona d’En Comú Podem, es mostra optimista i esperançat davant la cita electoral de diumenge perquè a Catalunya, i espera que a Espanya també, hi ha ganes de canvi; un canvi que En Comú Podem i Podemos representa perfectament.

Vendrell, acompanyat per el regidor vilafranquí Ramon Arnabat, Alicia Ramos i Sònia Farré, ha protagonitzat el míting central de campanya a Vilafranca.
Segons Vendrell, el dilema d’aquestes eleccions és la continuïtat a mans del PP o el canvi real, que no representa el PSOE perquè tan sols és un “recanvi en el mateix sistema bipartidista”, ni Ciutadans a qui titlla de “recanvi neoliberal”, sinó En Comú Podem i Podemos.
Quant al referèndum sobre el futur de Catalunya que Iglesias garanteix, Josep Vendrell afegeix que és necessari per superar el bloqueig actual i retrobar un consens majoritari.
Satisfet perquè segons les enquestes el vot de Podemos va a l’alça, diu que
aspiren, igual que als ajuntaments de Barcelona o Madrid, a donar
l’empenta a favor del canvi i aconseguir una majoria progressista.
Vendrell rebla que “és imprescindible un canvi democràtic a l’estat espanyol”.
El míting central d’En Comú Podem a Vilafranca va reunir una setantena de persones, ahir a l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: