Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Coro ha creat un espectacle innovador amb la complicitat de Roger Subirana, Olga Álvarez i Ester López

Es titula Between Worlds, on la música dansa i es va estrenar dissabte a l’Auditori de Vilafranca, dins dels actes de Vilafranca Capital de la Cultura Catalana. Unes 200 persones van acompanyar El Coro en aquest repte que va ser “molt emotiu” per als seus intèrprets.

El concert-espectacle combina la música simfònica del compositor vilafranquí Roger Subirana que la interpreta en directe i la veu d’Ester López i els cantaires de la Societat Coral El Penedès amb la dansa que aporta la ballarina Olga Álvarez.
Per als 35 cantaires d’El Coro que hi participen ha estat tot un repte, ja que estan en continu moviment dalt de l’escenari i a banda de cantar, interpreten. Ara, El Coro vol promocionar Between Worlds, on la música dansa amb l’objectiu de girar el concert-espectacle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: