Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·lectiu Socialista – Movem Sant Martí organitza un debat polític com a eina de diàleg, solucions i progrés

Els socialistes martinencs expliquen que el moment polític actual requereix precisament d’aquest debat profund. Per això, en un context marcat per les properes eleccions generals, inicien les taules de conversa.

Aprofitant el context de campanya electoral i el debat sobre la relació entre Catalunya i Espanya, comencen la primera taula de conversa amb Raimon Obiols, Laia Bonet i Xavier Grau amb la voluntat que sigui un debat-tertúlia que aprofundeixi en la reflexió. Raimon Obiols va ser primer secretari del PSC entre 1983 i 1996 i president fins al 2003. Ha estat diputat al Parlament de Catalunya i va ser escollit eurodiputat del Partit Socialista europeu el 1999, el 2004 i el 2009. En aquesta etapa va ser Vicepresident del Parlament Europeu i Vicepresident del Grup Socialista Europeu.
Laia Bonet és llicenciada en Dret i és professora a la Universitat Pompeu Fabra i a la Universitat Ramon Llull. Va ser diputada al Parlament de Catalunya durant la IX legislatura i Secretària del Govern de la Generalitat del 2007 al 2010. Xavier Grau és candidat a senador a les properes eleccions generals del 20 de desembre. És llicenciat en Ciències de la Informació i és regidor de l’Ajuntament de Cubelles.
El debat, que porta per títol “Catalunya: I ara, què?”, començarà amb una presentació del cap de llista de Movem Sant Martí, Pere Cano, i serà moderat pel regidor Albert Tort. Es farà a la Sala Polivalent de Sant Martí Sarroca el dijous 17 de desembre a les vuit del vespre.

PSC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: