Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cinquè Pla Especial de Foment de l’ocupació al barri de l’Espirall es tanca millorant l’ocupabilitat de més de 200 persones

Ahir va tenir lloc a la sala d’actes de La Fassina l’acte de cloenda del cinquè Pla Especial de Foment de l’Ocupació al barri de l’Espirall que es desenvolupa dins de la llei de barris.

A través de diversos projectes, com el dispositiu d’entrenament de competències, la casa d’oficis “De la Terra 4” o el curs de zelador sanitari, per posar alguns exemples, el pla ha millorat l’ocupabilitat de més de 200 persones.

El regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort destaca que 91 persones han participat en plans d’ocupació, de manera que han obtingut una experiència laboral valuosa per trobar feina posteriorment.

Segons el regidor, de les 91 persones que han participat en els plans d’ocupació, 32 han aconseguit un contracte de treball.

La Marta Pérez ha estat una de les vuit persones que han obtingut un contracte semestral dins del curs de zelador sanitari. Després de formar-se es va incorporar a treballar a l’hospital comarcal amb un contracte de pràctiques.

Per la seva part, el Mohamed Achbar ha estat dins del dispositiu d’entrenament de competències i s’ha reciclat fent pràctiques a Coral Transports i Stocks S.L.

Durant l’acte de cloenda es van lliurar diplomes a tots els participants, també als que han fet dinamització comunitària per a l’ocupació i la inclusió social a través del banc del temps i les que han format part dels grups de conversa en català. Les empreses i entitats participants, 23 en total, també van rebre un reconeixement.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: