Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CatSalut posa en marxa 25 noves ambulàncies a l’Alt Penedès, Garraf i Baix Llobregat Nord

Aquesta setmana s’han posat en marxa 25 noves ambulàncies a l’Alt Penedès, el Garraf i el Baix Llobregat Nord, dins l’Àmbit Metropolità Sud de la Regió Sanitària Barcelona. En total, donaran servei a més de 500.000 ciutadans.

De les 25 unitats, 21 són de Suport Vital Bàsic, integrades per dos Tècnics d’Emergències Sanitàries; 3 són de Suport Vital Avançat, integrades per un tècnic, un infermer i/o un metge; i, finalment hi ha un Vehicle d’Intervenció Ràpida integrat per un metge i un tècnic.
El Sistema d’Emergències Mèdiques s’encarrega a partir d’ara de centralitzar la gestió de tot el transport sanitari públic de Catalunya, que fins ara estava coordinada entre el CatSalut, per al transport no urgent, i el SEM, per al transport urgent. L’objectiu que té el departament amb aquesta mesura és “millorar la coordinació de les dues modalitats de transport, l’ús dels recursos i la gestió dels mateixos”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: