Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de Vilafranca és un dels primers ateneus catalans que signa un acord amb Banc Sabadell per disposar d’una targeta exclusiva

Aquest dimecres al migdia el president del Casal- Societat La Principal i el director de zona a Vilafranca de Banc Sabadell, han signat un conveni mitjançant el qual es posa a disposició dels socis del Casal, familiars i simpatitzants una nova targeta de crèdit exclusiva.

El president del Casal- Societat la Principal, Miquel Àngel Garcia, remarca amb satisfacció que el banc ha escollit la seva entitat pel que representa en el territori, amb més de 1.200 famílies associades i l’oferta de més de 20 activitats diferents. Moltes d’aquestes activitats prou conegudes, però també ha volgut posar de relleu altres ofertes del Casal que podrien passar desapercebudes com per exemple aspectes culturals i socials amb beques per famílies amb risc d’exclusió o l’oferta de places per persones que han de prestar serveis en benefici de la comunitat.
Per el Casal la nova targeta serà una eina de projecció, posarà en valor la pertinença a l’entitat i suposarà també una font d’ingressos.
Per la seva banda Manel Fuertes, Director de zona Vilafranca de Banc Sabadell, remarca la tasca que durant molts anys ha desenvolupat el Casal a Vilafranca i al Penedès i recorda que l’ús de la nova tarja ajudarà a mantenir aquesta intensa activitat cultural.
La nova targeta exclusiva del Casal ja està disponible i es pot aconseguir mitjançant la pàgina web de l’entitat o també a les oficines del Banc Sabadell. El proper 23 de desembre es farà al Casal un acte d’homenatge als socis de 25 a 50 anys i s’aprofitarà l’ocasió també per fer una presentació pública de la targeta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: