Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El canicross 4a Cursa Vinyes del Penedès tindrà lloc aquest diumenge a Vilafranca

L’Associació Canina Esportiva Penedès i la IPA Penedès Garraf organitzen un cop més el canicross 4a Cursa Vinyes del Penedès, una competició de muntanya que tindrà lloc aquest diumenge pels entorns de Vilafranca.

La sortida de la cursa tindrà lloc a les 10 des de la zona esportiva. Però l’esdeveniment es complementarà amb multitud d’activitats dins del pavelló firal, des de les deu del matí i fins al migdia. Hi haurà, entre altres propostes, una exhibició de detecció, concursos gratuïts de localització de menjar, de llençar i portar o de la parella més simpàtica, exhibició d’habilitats canines i una passarel·la de gossos en adopció.
La informació més detallada de la cursa i les activitats paral·leles es pot trobar al facebook de IPA Penedès Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: