Dimarts, 21 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 9è calendari de la Fundació Mas Albornà es fa un autohomenatge i recupera fotografies de totes les edicions anteriors

Sota el títol d’ ”Homenatge al Calendari” la portada d’aquest 2016 ja avisa que l’edició d’aquest any és especial. Després de 8 edicions, aquest any Mas Albornà ha decidit mirar enrere i recuperar algunes de les millors imatges dels calendaris anteriors.

Excepte el mes de gener i de desembre, on les fotografies sí que són noves, la resta fan un repàs a aquests 8 anys d’història. Al febrer, per exemple s’hi pot veure un jove Leo Messi l’any 2007, al març a Queco Novell disfressat de Rajoy, al maig la Lloll Bertran o a l’octubre l’Antoni Bassas. I és que al llarg d’aquests anys el calendari s’ha anat fent gran i ha servit per donar a conèixer la tasca de la Fundació.

 

El disseny ha anat a càrrec de l’estudi “Aquells nois tan simpàtics” que han tingut una tasca complicada a l’hora d’encaixar totes les fotografies de les diferents edicions perquè tenien estils i formats diferents.

Les fotografies de gener i desembre són les que s’han fet expressament per al calendari d’aquest any. L’autor ha estat el fotògraf Miquel Rota i hi apareixen diferents usuaris i educadors de Mas Albornà amb un collage d’objectes al gener, i acomiadant-se del 2017 al desembre. A la resta de mesos, a banda de la fotografia principal també hi ha dues imatges del making off de la sessió de cada any.

El calendari que, com sempre, és gratuït, s’encartarà amb el 3d8 d’aquest divendres.

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Ple municipal
Transmissió des de Vilafranca del Penedès
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Lourdes Sánchez - Medi ambient i habitatge

Penedès Televisió

19:00
Ple municipal
Transmissió de la sessió plenària de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Músics d'aquí
Josep Ferrer, cantant

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: