Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos mossos salven la vida d’un home que havia patit un infart a Sant Joan de Mediona

Dos Mossos d’Esquadra de la Unitat de Proximitat de la comissaria de l’Alt Penedès van salvar la vida d’un home de 74 anys i veí de Sant Joan de Mediona que havia patit una aturada cardíaca, el passat dijous.

Una patrulla va rebre l’avís que a la urbanització de Sant Elies, de la població de Sant Joan de Mediona, una persona de 74 anys havia patit una aturada cardíaca. La tasca dels agents era facilitar l’aterratge de l’helicòpter medicalitzat i acompanyar l’equip mèdic fins al domicili de la víctima.
En arribar al lloc dels fets, l’home ja no tenia pols i un dels agents va fer-li una reanimació amb un massatge cardíac mentre l’altre va buscar una zona propera perquè pogués aterrar l’helicòpter medicalitzat. Un cop va aterrar, el mosso va traslladar l’equip mèdic fins al domicili de l’home on ja havia arribat una ambulància del SEM. Quan l’equip mèdic va estabilitzar l’home, aquest va ser traslladat en helicòpter fins a l’hospital de Bellvitge.
Finalment, els serveis mèdics van constatar que l’actuació ràpida i coordinada dels agents va ser clau per salvar la vida de l’home.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: