Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Des d’aquest mes de desembre el CIC Fassina disposa de botiga on el visitant podrà adquirir records de Sant Sadurní

Aquest mes de desembre ha obert portes la botiga del CIC Fassina, que ofereix una àmplia gamma d’objectes de record amb la marca turística Sant Sadurní d’Anoia Capital del Cava.

Hi haurà samarretes, tasses, llibres i punts de llibre, clauers … i en breu la ‘PenedèsBox’; productes de l’Associació de la Festa de la Fil·loxera, així com el Cava del mes i el que ofereixi l’empresa que cada mes aporta el producte per fer el tast al final de la visita al Centre d’Interpretació del Cava.
Ubicat en una destil·leria d’esperit de vi construïda l’any 1814, on també es troba l’Oficina de Turisme de Sant Sadurní, l’actual Centre d’Interpretació del Cava ofereix 1.200 metres quadrats de recorregut pel món del cava, des dels orígens, la història, el procés d’elaboració, fins a la seva cultura, l’art de viure i l’esperit de celebració. Una oportunitat per gaudir de Sant Sadurní en 3D, conèixer el patrimoni arquitectònic de forma interactiva, viure la Festa de la fil·loxera en gran format i moltes altres experiències pels sentits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: