Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creu Roja i l’alumnat del PTT de Vilafranca han col·laborat en la campanya de recollida de joguines

L’alumnat del curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic ha participat com a voluntariat en les tasques de classificació, preparació i embolcallat de la campanya de recollida de joguines convocada per Creu Roja.

La campanya Regala’m una joguina és una campanya que s’organitza cada any pels volts de Nadal, per tal que cap nen de Catalunya se’n quedi sense en aquestes dates tan assenyalades, i amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament dels infants i la seva educació en valors relacionats amb el joc no bèl·lic, no sexista i el consum responsable.
L’alumnat del curs de vendes, oficina i atenció al públic del Pla de Transició al Treball de Vilafranca es va oferir l’any passat per col·laborar-hi, participant com a voluntaris en les tasques de classificació, preparació i embolcallat de les joguines. L’experiència va resultar altament enriquidora i per això es va renovar la proposta a l’alumnat d’aquest curs.
Així, els dies 17 i 18 de desembre els nois i noies del PTT han estat donant un cop de mà a d’altres voluntaris en aquestes tasques. A més de la satisfacció de poder ajudar a una bona causa, els ha permès posar en pràctica els coneixements apresos al mòdul de tècniques bàsiques de comercialització.
El Pla de Transició al Treball (PTT), ubicat a l’Institut Alt Penedès, es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, l’Ajuntament de Vilafranca i, des del curs 2013-2014, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: