Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cabaret Elegance ha omplert Cal Bolet amb un xou que combina diferents tècniques de circ i molt d’humor

Entre el públic, molts nens i nenes i les seves famílies i un ambient festiu i d’implicació total amb l’espectacle.

Amb una escenografia original, una curosa posada en escena i una successió de números de gran nivell, la companyia Elegance va fer passar per l’escenari de Cal Bolet diferents tècniques de circ com ara el trapezi, equilibris, perxa xinesa, monocicle i malabars, i la comicitat com a llenguatge conductor de tot plegat.

L’espectacle es va estrenar a les festes de la Mercè de Barcelona l’any 2011 i continua girant gràcies a la bona resposta del públic. Cabaret Elegance ha estat guardonat amb el premi del públic al Festival de Buitengewoon 2012 i el premi del jurat, al millor espectacle al Festival Mueca de Tenerife 2013.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: