Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui fa 25 anys de la primera emissió de televisió pública a Vilafranca

Avui, 22 de desembre, fa 25 anys de les primeres emissions de Layret TV.

Penedès TV està de celebració d’aniversari.
Avui, 22 de desembre, fa 25 anys de les primeres emissions de Layret TV. Van ser uns reportatges amb motiu de la celebració de la Fira del Gall. D’aquesta manera naixia la primera televisió pública a Vilafranca, vinculada a un projecte formatiu del Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret. El 1997 la mateixa televisió va passar a ser municipal, sota el paraigua de SERCOM i amb el canvi de nom per Vilafranca TV. Amb l’arribada de la TDT, l’any 2007, Vilafranca TV va passava a ser l’actual Penedès TV.
Just coincidint amb la Fira del Gall d’enguany i per commemorar el 25è aniversari aquest diumenge s’ha estrenat un programa a Penedès TV que recull imatges antigues de la televisió pública vilafranquina. El programa s’emet els diumenges a les cinc de la tarda i a les nou del vespre, amb reposició els dilluns a les nou del matí i a la una del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: