Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arnabat valora positivament la victòria que En Comú Podem ha obtingut al Penedès i al conjunt de Catalunya

En una convocatòria de premsa ha destacat que En Comú Podem ha esdevingut aquest diumenge la primera força política al Penedès, amb 43.643 vots, molt per davant d’ERC que ha quedat en segona posició amb 28.663 vots.

Les candidatures encapçalades per Xavier Domènech i Fèlix Alonso, s’han imposat clarament al Garraf, on ha guanyat a tots els municipis de la comarca, i al Baix Penedès, on ha estat primera força en 11 dels 14 municipis, mentre que a l’Alt Penedès Esquerra Republicana, amb 12.321 vots, ha superat per poca diferència En Comú Podem, que ha tingut 11.723 vots, i Democràcia i Llibertat, amb 11.719 vots. A l’Alt Penedès En Comú Podem ha estat la formació més votada en 7 municipis, i també s’ha imposat en 16 de les 38 meses de Vilafranca.
En Comú Podem és una confluència d’esquerres catalanes formada per Barcelona en Comú, Equo, Esquerra Unida, Iniciativa per Catalunya Verds, Podem i persones independents, que també ha rebut el suport de candidatures municipalistes com Vilafranca en Comú. El regidor portaveu d’aquesta formació, Ramon Arnabat, ha valorat molt positivament la victòria que En Comú Podem ha obtingut al Penedès i al conjunt de Catalunya, així com el fet que, a nivell de l’Estat espanyol, el PP i Ciutadans no sumaran majoria per governar. Arnabat ha fet una lectura molt positiva pels resultats a Vilafranca.
També el regidor de VeC, Toni Peñafiel, ha destacat la importància d’esdevenir la principal força política a Catalunya amb un programa i compromisos clars, i el fet que En Comú Podem serà el grup català més important a les Corts, indicant que tot plegat confirma el gir a l’esquerra que ha fet Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: