Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana els Falcons de Vilafranca celebren el 56è aniversari, amb el que donaran punt final a la temporada

Tot i que uns els actes de l’aniversari ja es va celebrar el passat diumenge, per motius de calendari de curses, amb la cursa 6ª Pujada a l’Ermita de Sant Pau, el tret oficial de sortida dels actes és demà, divendres, amb el pregó d’aniversari que enguany anirà a càrrec del Ball de Diables de Vilafranca, essent la traca final de l’any del Bicentenari, al punt de 2/4 de 9 del vespre al Casal, Societat “La Principal”.

Com ja és tradicional en les festes de la colla, diumenge es fa el Rally dels Falcons concretament enguany en la 24ena edició, convocant la sortida a les 8 del amtí a la Rambla Generalitat del barri de la Girada.
Pel que fa al dilluns, 7 de desembre, han preparat una jornada dedicada als mes joves de la vila, amb jocs i activitats per la canalla d’11 a dues, a la plaça del Penedès. I per finalitzat els actes, el dia 8 de desembre hi ha la Gran actuació de Falcons i ExFalcons, iniciant-se a les 12 del migdia amb un petit cercavila que recorrerà els carrers del centre i acabant a al Casal on es farà l’actuació. Tot i que s’havia filtrat la intenció de fer una Escala de 12, fet inèdit, el Falcons prefereixen seguir treballant-la per dur-la amb màximes garanties, i optaran per altres construccions com l’Escala d’11, que ja és una construcció amb moltes dificultats, i com sempre construccions simultànies oferint un espectacle de grans dimensions. També volen fer dues Pires 6/5 simultànies, un fet inèdit. Després de l’actuació al Local de la colla celebraran oficialment l’acabament de la temporada falconera amb el dinar d’aniversari. Per assistir al dinar és imprescindible comprar el tiquet d’aniversari, que es pot aconseguir fins demà, divendres, a la Perruqueria Santó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: