Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes de 6è de les escoles de Sant Sadurní juguen i reflexionen sobre la Discapacitat

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Discapacitat, les regidories d’Igualtat i d’Esports de l’Ajuntament de Sant Sadurní han organitzat un any més la Jornada d’Esports Adaptats, un programa d’activitats esportives dirigides a escolars de 6è de primària de la vila que tenen per objectiu sensibilitzar els joves sobre les dificultats i oportunitats del dia a dia de les persones amb alguna diversitat funcional.

Les jornades conviden a la reflexió sobre els drets fonamentals i promouen la presa de consciència sobre la necessitat d’integrar les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la vida pública, social, econòmica i cultural, generant comprensió i empatia cap a les persones amb discapacitat. Per això es convida durant dos dies l’alumnat de 6è de primària, cicles formatius i PQPI a poder viure l’experiència de moure’s amb alguna discapacitat mitjançant material esportiu com cadires de rodes, pals de invidents, laberints o el joc de boccia.
Els alumnes de ‘Visual i plàstica’ de 4t d’ESO de l’Escola Jacint Verdaguer han participat a les Jornades preparant una activitat que han preparat per la Setmana Mundial de l’Eduació: un twister sobre valors que resumeix el treball que han anat fent durant cinc anys en aquesta matèria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: