Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca. Un dinar de festa major recala al Teatre Lliure durant 3 setmanes

La tercera part de la trilogia sobre la identitat catalana del dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas, Vilafranca. Un dinar de festa major, s’estrena avui al Teatre Lliure de Montjuïc.

Després de la seva estrena a Vilafranca, el mes de febrer passat, i d’una exitosa gira per tot Catalunya, l’obra recala a Barcelona fins el 29 de novembre.
En el programa de mà editat al Lliure, Jordi Casanovas afirma que l’última obra de la seva trilogia és “una història única i una història comuna”, que tothom ha viscut a casa seva o ha sentit a parlar de casos semblants. També explica que “tota trista vivència es fa menys trista convertida en ficció. Per aquest motiu ja feia anys que tenia ganes de posar aquella història sobre un escenari.”
L’obra de Casanovas es representa de dimecres a divendres, a dos quarts de 9 del vespre, els dissabtes a les 6 de la tarda i a dos quarts de 9 del vespre i els diumenges a les 6 de la tarda fins el proper 29 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: