Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca prepara un nou cicle de caminades per a la gent gran

Seguint la línia marcada de promoure propostes i programes que presentin l’activitat física i l’exercici com una eina per a la promoció de la salut, l’Ajuntament de Vilafranca organitza un cicle de caminades adreçades a la gent gran.

Pel proper dimarts dia 17 de novembre hi ha prevista una sortida que serà una caminada fins el castell de la Bleda, un recorregut d’uns 8 km. El lloc de trobada serà la plaça de Jaume I, davant de la basílica de Santa Maria. L’hora de trobada serà les 9 del matí i la sortida serà a les 9,15h.
Aquest cicle de caminades té com a objectiu fomentar l’afecció entre la gent gran a realitzar caminades amb regularitat, conèixer espais naturals propers a Vilafranca i fomentar les relacions interpersonals i de grup en un ambient natural.
Per poder assistir a les caminades serà requisit indispensable el portar el carnet blanc. No caldrà inscripció prèvia. Els monitors però apuntaran les dades dels assistents, noms, DNI, telèfon.
Les passejades són suaus i assequibles per a tothom que faci una activitat física continuada. Es caminarà unes 3 hores, amb diverses parades i es comptarà amb el guiatge de dos monitors responsables.
Cal tenir en compte de portar gorra si fa sol, i vestimenta adequada si plou. Es recomana especialment el fet de portar roba i material adequat per anar pel medi natural i que es porti motxilla.
Per a més informació, cal adreçar-se a les oficines administratives de la Regidoria d’Esports de Vilafranca, al Complex Aquàtic.

Comentaris

  1. maria metce salinas catbo

    M’interesa molt, jo vindre sempre qie pugui.
    que haig de fer per el carnet blanc?

    1. Silvia Delgado

      El pot tramitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, als baixos de la Casa de la Vila. És requisit imprescindible estar empadronada a Vilafranca. Els majors de 65 anys només cal que mostrin el DNI i portin una fotografia de tamany carnet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: