Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà el tercer Simposi de Producció Agrària Ecològica sobre viticultura i enologia ecològica

Els propers dies 25 i 26 de novembre se celebrarà a Vilafranca el tercer Simposi de Producció Agrària Ecològica que es dedicarà a la viticultura i enologia ecològica.

L’organitzen el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), amb la col·laboració de l’IRTA, Covides, l’UAB i l’UPC.
El vi ecològic proporciona moltes oportunitats al sector vitivinícola català, que és ja un dels sectors agroalimentaris amb més alt nivell de professionalitat. Tot i això, el sistema de producció ecològica comporta certes diferències i planteja nous reptes tecnològics, tant a nivell de la producció com a nivell de l’elaboració. Aquests reptes poden condicionar el resultat final, tant quantitatiu com qualitatiu, així com la competitivitat del sector i les seves perspectives de futur. L’objectiu d’aquest simposi és oferir informació tècnica d’interès a productors del sector amb la participació d’experts tant de dins com de fora de Catalunya.
El simposi es farà a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament omplint la butlleta d’inscripció i enviant-la a INCAVI.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: