Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unió de Pagesos organitza una jornada sobre valorització agrària de residus orgànics a la planta de compostatge de la Mancomunitat

El sindicat Unió de Pagesos, amb la col·laboració de la Mancomunitat Penedès Garraf i l’Agència de Residus de Catalunya, organitza el proper dimarts una jornada a la planta de compostatge de la Mancomunitat, ubicada a Sant Pere de Ribes.

Els continguts de la jornada se centraran en la valorització agrària dels residus orgànics i el seu ús en la fertilització orgànica de la vinya. Els visitants també podran veure les instal·lacions de la planta per conèixer de primera mà el procés de compostatge que se segueix amb la fracció orgànica dels residus que es recullen a l’Alt Penedès i el Garraf.
Per a més informació es pot contactar amb la seu territorial d’Unió de Pagesos a l’Alt Penedès i Garraf, al telèfon 93 892 43 20.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: