Diumenge, 14 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 150 persones de la comunitat musulmana de Vilafranca es concentren a la plaça de la Vila en contra qualsevol forma de terrorisme

Aquesta tarda a les 6 la comunitat musulmana de Vilafranca estava cridada a concentrar-se a la plaça de la Vila per tal de mostrar el seu rebuig a la violència. Unes 150 persones han respost, i han mostrat el seu rebuig a l’ús de la violència en nom dels musulmans i la seva religió.

El secretari general de la comunitat musulmana de Vilafranca Fouad El Yahiaouni, condemnava els darrers atacs terroristes en nom de l’islam.

Dues noies han llegit un manifest en que han mostrat el seu rebuig a la violència com a eina per expressar idees, i han mostrat el seu suport a totes les persones i països que es veuen afectats per actes de violència contra les seves poblacions.

Els concentrats mostraven pancartes contra tot tipus de terrorisme, amb lemes com “soc musulmà no soc terrorista”, “l’islam no és terrorisme” i “la comunitat musulmana rebutja tot tipus de terrorisme”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: