Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una nova edició del Clàssicampert recollirà fons pel servei de transport de malalts oncològics

Aquest diumenge a les set de la tarda tindrà lloc la 5a edició del Clàssicampert a l’Auditori de Vilafranca.

El festival de música clàssica en benefici de l’associació de suport als malalts de càncer Ampert comptarà enguany amb les actuacions de l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i el Trio Vinea, a més de la interpretació de peces al piano i diverses combinacions entre el piano i altres instruments com la tenora, la gralla o l’harmònica. L’acte estarà presentat per l’actor Toni Regueiro.
Clàssicampert és en un dels actes que organitza Ampert per a recaptar fons destinats a finançar el servei de transport de les persones que han de rebre tractament conta el càncer a l’Hospital Duran i Reynals. L’accés serà amb un donatiu de 10 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: