Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un any més l’Índex torna als instituts de Sant Sadurní amb el programa PIDCES d´informació i dinamització durant tot el curs escolar

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Sant Sadurní, amb la col·laboració dels centres d´educació secundària, torna a engegar, a partir d’aquest mes de novembre i durant tot el curs escolar, el programa PIDCES d´informació i dinamització. Per tant, respon al doble objectiu de promoure la informació, la dinamització i la participació dels joves estudiants del municipi, dins i fora dels centres educatius.

Les dinamitzadores es desplaçaran als quatre centres de secundària de la capital del cava. Col·legi El Carme quinzenalment els dimarts, Col·legi Sant Josep, quinzenalment els dimarts; Escola Intermunicipal els dimecres; i Jacint Verdaguer els dimecres.
Els joves podran consultar tota la informació que arriba a l’Índex procedent de les entitats esportives, lúdiques i culturals del municipi. També es faran campanyes informatives específiques i també es treballarà amb activitats puntuals temes que afecten els joves.
Per tal de potenciar l’àmbit participatiu entre el col·lectiu jove, enguany també es durà a terme el Projecte de Corresponsals, que consisteix en apropar la informació a l´alumnat mitjançant la figura de representants de cada classe, per tal que aquests la facin arribar a la resta de companys. Alhora, poden recollir dubtes, suggeriments i propostes dels altres joves i fer-ho saber a les dinamitzadores per poder resoldre o donar suport al que necessitin. Així doncs, els corresponsals esdevenen joves estudiants que fan de nexe entre les dinamitzadores i els companys/es de classe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: