Dissabte, 24 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna el cicle biblioteques amb DO al Penedès

Per tercer any consecutiu, diverses biblioteques públiques de l’àmbit vitivinícola del Penedès tornen a oferir un variat programa d’activitats amb l’objectiu de contribuir a difondre l’estreta relació que existeix entre el món del vi i el de la cultura.

Es tracta de les biblioteques de Calafell, Cunit, Esparreguera, Martorell, Sant Pere de Ribes, de Sant Pere de Ribes, el Vendrell i Vilafranca.
Aquest any el tema central és “El vi i la música”. Amb aquest fil conductor, les biblioteques programen actes com ara concerts i actuacions musicals, xerrades, exposicions, activitats infantils, tallers, tertúlies literàries i altres propostes durant el mes de novembre.
Així mateix, les biblioteques participants convoquen la segona edició del concurs de fotografia #vinstagrampenedès2015, al qual s’han presentat més de 120 imatges a través de la xarxa Instagram. S’han seleccionat 20 d’aquestes imatges que s’exposaran a les biblioteques per escollir una de les dues guanyadores del concurs.
Al llarg del mes de novembre, doncs, la Biblioteca Torras i Bages us convida a gaudir d’activitats per a tots els gustos i per a tots els públics relacionades amb les lletres i el vi de la nostra Denominació d’Origen. Tots els actes destinats al públic adult aniran acompanyats de tast de vins del celler col·laborador Can Ràfols dels Caus.
Per altra banda, durant tot el mes, presentant el carnet de biblioteca els usuaris poden gaudir de la promoció d’entrades 2×1 per a visitar el Vinseum.

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
22:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
23:00
L'estimada immortal
La millor música de tots els temps, amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

21:30
Al dia
Informació general de Catalunya
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
22:30
De festa
Ballada de sardanes al Tívoli

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: