Dimecres, 29 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna el cicle biblioteques amb DO al Penedès

Per tercer any consecutiu, diverses biblioteques públiques de l’àmbit vitivinícola del Penedès tornen a oferir un variat programa d’activitats amb l’objectiu de contribuir a difondre l’estreta relació que existeix entre el món del vi i el de la cultura.

Es tracta de les biblioteques de Calafell, Cunit, Esparreguera, Martorell, Sant Pere de Ribes, de Sant Pere de Ribes, el Vendrell i Vilafranca.
Aquest any el tema central és “El vi i la música”. Amb aquest fil conductor, les biblioteques programen actes com ara concerts i actuacions musicals, xerrades, exposicions, activitats infantils, tallers, tertúlies literàries i altres propostes durant el mes de novembre.
Així mateix, les biblioteques participants convoquen la segona edició del concurs de fotografia #vinstagrampenedès2015, al qual s’han presentat més de 120 imatges a través de la xarxa Instagram. S’han seleccionat 20 d’aquestes imatges que s’exposaran a les biblioteques per escollir una de les dues guanyadores del concurs.
Al llarg del mes de novembre, doncs, la Biblioteca Torras i Bages us convida a gaudir d’activitats per a tots els gustos i per a tots els públics relacionades amb les lletres i el vi de la nostra Denominació d’Origen. Tots els actes destinats al públic adult aniran acompanyats de tast de vins del celler col·laborador Can Ràfols dels Caus.
Per altra banda, durant tot el mes, presentant el carnet de biblioteca els usuaris poden gaudir de la promoció d’entrades 2×1 per a visitar el Vinseum.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:30
Tot jazz
Un recorregut per la història del jazz vista des de Catalunya
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: