Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Titzina Teatro porta “Distancia siete minutos” dimarts 8 de desembre, a Cal Bolet

Aquest proper dimarts 8 de desembre a les 7 de la tarda continua la temporada teatral a Cal Bolet amb “Distancia siete minutos”, de la companyia Titzina Teatro.

Coincidint cronològicament en el temps amb l’enviament i aterratge del robot espacial “Curiosity”, Félix, un jove jutge, es veu obligat a abandonar la seva casa afectada per una plaga de tèrmits i instal·lar-se durant uns dies en el que va ser el seu domicili familiar. L’entorn dels judicis on el jutge desenvolupa la seva professió, així com la convivència amb el seu pare, trauran a relluir temes fonamentals com la justícia, la felicitat o el destí.
Titzina Teatro dóna nom a una companyia fundada per Diego Lorca i Pako Merino. Després de trobar-se l’any 1999 a l’Escuela Internacional de Teatro Jacques Lecoq a París, al 2001 comencen a treballar plegats. Al llarg dels dotze anys següents han produït tres espectacles amb èxit de crítica i públic: Folie a deux/Sueños de psiquiátrico (2002), Entrañas (2005) i Exitus (2009). Titzina s’ha consolidat com a una companyia de teatre de creació amb un marcat estil propi, defineix com “segell Titzina”.
De la mateixa manera que en anteriors creacions la companyia ha fet un llarg treball d’investigació i ha estat en contacte amb professionals de la justícia, conferències relacionades amb la felicitat o treballadors i interns de la presó Model de Barcelona.
Des de la seva estrena a l’agost de 2013 ja han vist “Distancia 7 minutos” més de 30.000 persones en 150 teatres de tot el món.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: