Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han lliurat els darrers premis de la campanya de dinamització comercial Vilashopping

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Manel Montfort, juntament amb els representants de les associacions de comerciants de Centre Vila, Comerç Espirall i Comerciants de la Girada, ha lliurat els darrers premis Vilashopping.

En aquesta campanya de dinamització comercial, organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca amb la col·laboració de les associacions de comerciants i el suport de la Diputació de Barcelona, hi ha participat el 50% dels establiments comercials de Vilafranca, tant comerços associats com no associats, que han mostrat interès a participar.
Del 26 de setembre al 31 d’octubre, les persones que realitzaven compres en cinc comerços diferents adherits a la campanya i emplenaven el passaport, optaven a diferents premis setmanals entre els quals hi havia vals de 100€ per realitzar compres en els establiments adherits, visites guiades per a dues persones, vals de gastronomia i vals per a degustacions de vi.
En total hi ha hagut 5 persones premiades amb un val de 100€, 12 persones que han gaudit d’una visita guiada o ruta turística, 5 persones, cadascuna de les quals, han realitzat degustacions de vi en 5 vinateries diferents i 2 persones premiades amb vals de gastronomia en dos restaurants adherits a la campanya. Majoritàriament les persones premiades eren de Vilafranca, una persona de la comarca de l’Alt Penedès i dues del Baix Penedès.
A banda dels premis per haver emplenat el passaport amb 5 segells diferents, també hi ha hagut un premi de 100€ entre totes les persones que entraven al concurs Vilashopping, que es promocionava des de la pàgina de Facebook de Turisme de Vilafranca. En aquest cas, el premiat ha estat un veí de Tàrrega que es va desplaçar a Vilafranca per a realitzar les compres per aquest import als comerços adherits a la campanya.

Paral·lelament tots els dissabtes de la campanya es realitzaven activitats infantils dirigides i amb servei de cangur per a tots els infants que lliuraven el tiquet que donaven els establiments adherits a la campanya. En total 144 infants van gaudir d’aquests tallers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: