Dimarts, 25 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní engega un cicle de xerrades de suport a la funció educativa de les famílies

Aquest dilluns van començar les xerrades englobades dins el “Programa de suport a la funció educativa de les famílies”, organitzada per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Sadurní al Casal d’Entitats, que es va omplir malgrat la pluja.

La regidora d’Educació, Àngels Canals, va destacar la voluntat del servei d’educació d’estar al costat de les famílies durant tot el procés educatiu i especialment durant els anys acadèmics i va presentar la ponent de la primera xerrada, la sociòloga, mediadora i educadora Alba Castellví, que va oferir la ponència ”Educar sense cridar”, una xerrada dirigida a pares i mares amb fills de 3 a 11 anys que va ser valorada molt positivament pels assistents.
Les xerrades tenen places limitades i, tot i ser gratuïtes, requereixen d’inscripció prèvia que es pot fer a
La propera sessió serà el 14 de desembre, per parlar de “El viatge de primària a secundària”. Cada mes fins el maig de 2016 hi haurà xerrades en el marc d’aquest programa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: