Dissabte, 22 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí Sarroca organitza una nova edició del Concert Solidari Contra el Càncer al Castell

El proper dissabte 14 de novembre a les 9 del vespre, el grup-combo de música pop i temes propis de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca, actuarà al Castell de Sant Martí Sarroca en motiu d’una nova edició d’aquest acte solidari.

Com cada any, el concert està organitzat per la junta local de l’AECC-Catalunya Contra el Càncer, però com a novetat canviarà de sala i de format: se celebrarà a la Sala Gòtica i s’oferirà cava i galetes per als assistents durant el concert.

L’entrada es podrà comprar el mateix dia del concert al preu de 5 euros. Tots els diners recollits es destinaran íntegrament als projectes de recerca i suport a les famílies que impulsa l’associació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: