Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Representants de turisme rural comunitari de Salta, a l’Argentina, visiten Sant Sadurní per conèixer l’enoturisme del Penedès

Una delegació de persones vinculades al turisme rural comunitari de la província de Salta a l’Argentina, encapçalades pel seu alcalde, van visitar dijous passat el CIC Fassina de Sant Sadurní, on van ser rebuts per l’Alcaldessa Maria Rosell, i la regidora de Cooperació, Montse Medall.

En el seu viatge per conèixer el projecte de l’enoturisme al Penedès i el turisme de La Garrotxa, Ramiro Ragno, coordinador tècnic de la Red Argentina de Turismo Rural Comunitario  (RATURC);Julieta Angélica Yañez, membre de la Red de Turismo Campesino de Salta i Roberto Vázquez, alcalde del municipi de San Carlos de Salta, anaven acompanyats pel coordinador de de l’entitat Alba Sud que, amb el finançament de Diputació de Barcelona, treballa per crear espais on compartir experiències i iniciatives tant del sector públic com privat. També van assistir a la reunió el Director Tècnic del CIC Fassina i el responsable de l’empresa Cavaemotions, que fa uns mesos van visitar Costa Rica en una altra fase d’aquest projecte.

Entre el 27 d’octubre i el 3 de novembre el turisme rural comunitari ha estat per Catalunya per conèixer diferents experiències de turisme rural, especialment a les comarques del Penedès i la Garrotxa, i per rebre assessorament tècnic sobre alguns dels processos amb èxit duts a terme en terres catalanes. També han participat en diferents activitats públiques per donar a conèixer l’experiència del turisme rural comunitari de Salta i atreure potencials visitants a la seva província a través de l’oferta turística de famílies camperoles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: