Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull ha rebut una delegació de la ciutat de Hangzhou

Pocs dies desprès de l’estada dels Castellers de Vilafranca a la Xina avui l’alcalde ha rebut una delegació de la ciutat de Hangzhou

Aquest matí de dimarts l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, han rebut una delegació de la ciutat xinesa d’Hangzhou, que comptava entre d’altres amb la presència de la vicesecretària general del govern del municipi de Hangzhou, Zhou Qi.
Durant prop d’una hora han estat reunits a la sala de la taula rodona de l’ajuntament compartint informació i posant en comú possibles interessos, tan des del punt de vista cultural com comercial.
Hangzhou és una ciutat d’un vuit milions d’habitants que té un gran patrimoni cultural i natural. Darrerament ha viscut també un creixement econòmic. La delegació que ha vingut a Vilafranca també ha estat a Barcelona i a Madrid.
Zhou Qi parla d’aprofundir relacions per trobar cooperació entre les dues ciutats.
Per la seva part, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, assenyala que a banda dels interessos culturals la reunió ha servit també per intercanviar informació que pot afavorir en el futur la possibilitat de gestions econòmiques.
Regull destaca que darrerament han vingut i vindran diferents delegacions xineses a Vilafranca, fet que demostra l’interès que suscita la capital de l’Alt Penedès. En aquest cas la visita es produeix pocs dies desprès de que la Colla dels Castellers de Vilafranca visités la ciutat de Hangzhou. Aquest fet evidencia que entitats del patrimoni cultural, com són els castellers, poden donar a conèixer Vilafranca i el Penedès al món i d’aquesta manera afavorir possibilitats comercials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: