Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primera reunió d’aquest mandat de la Taula Política Comarcal de Joventut de l’Alt Penedès

La setmana passada es van reunir els nous regidors i regidores de Joventut convocats per la Conselleria de Joventut del Consell Comarcal i amb el suport de la Coordinació Territorial de la Direcció General de Joventut.

La Taula Política Comarcal de Joventut és l’encarregada d’establir les línies estratègiques generals de les polítiques de Joventut a la comarca. La Taula estableix les prioritats, que es recullen en el Pla d’Actuació Comarcal de Joventut, i les trasllada a la Taula Tècnica Comarcal de Joventut per tal que els tècnics les desenvolupin en els diferents municipis.
Era la primera sessió des que es van constituir els nous ajuntaments, i la primera sessió de la Taula Política va servir per presentar el Pla d’Actuació Territorial de Joventut de l’any 2016 de la Generalitat i els programes que el CC ofereix als municipis en matèria de Joventut als nous regidors.
El conseller comarcal de Joventut, va explicar que l’objectiu pel qual es treballa des del Consell és arribar a signar convenis de col·laboració amb la totalitat dels ajuntaments. Actualment en té signats de programes compartits amb 8 ajuntaments i convenis de professionals compartits amb 7. Diversos regidors assistents a la Taula van demanar que des del Consell es garanteixi que les actuacions que es duen a terme als instituts de Secundària adoptin una visió comarcal que garanteixi la igualtat d’oportunitats dels joves, la cohesió social i l’equilibri territorial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: