Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès vol centrar-se en els joves i els immigrants en els propers 4 anys

El nou president d’Òmnium Alt Penedès, Jordi Parellada, continuarà la tasca de l’actual junta, en la qual hi portava quatre anys, però vol impulsar dos àmbits nous: els joves i els immigrants.

El consultor de turisme vinícola i exregidor de CIU a Avinyonet del Penedès, Jordi Parellada, va ser escollit divendres passat nou president d’Òmnium Alt Penedès en substitució del periodista Sergi Sabaté.
La nova junta directiva d’Òmnium Alt Penedès s’ha ampliat de 10 a 14 membres, dos dels quals es dedicaran exclusivament a dissenyar activitats per a joves amb l’objectiu de potenciar aquest segment d’edat a l’entitat.
L’altre àmbit que Òmnium Alt Penedès vol impulsar en els propers quatre anys és la cohesió, centrant-se en donar suport als immigrants. Tot i que encara no està acabat de definir, Parellada ja posa alguns exemples de col.laboració.
A banda d’aquests dos nous àmbits de treball, Òmnium continuarà organitzant activitats per donar suport a la llengua, la cultura i al país amb cites destacades com l’arribada de la Flama del Canigó, els premis Sambori o Sant Jordi.
A banda del canvi de president, la junta directiva d’Òmnium Alt Penedès ha incorporat Glòria Monclús, Maribel Vila, Mariona Gusi, Núria Carreras,
Esther Ponsa i Mariangela Insensé.
En els darrers quatre anys, Òmnium Alt Penedès ha doblat els socis passant de 540 a 1.022 i per Parellada encara es pot créixer tant com sigui necessari per impulsar les accions de suport necessàries per culminar el procés sobiranista encetat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: