Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olesa de Bonesvalls aprova unes ordenances continuistes a excepció dels increments de la taxa de l’escola bressol i l’escola esportiva

Amb els vots a favor del govern, format per PSC i ERC, i els vots contraris del GOOB i CiU, el ple de l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls va aprovar dijous passat les ordenances fiscals i preus públics per a l’exercici 2016.

Les ordenances es mantindran en relació als anys anteriors a excepció de la taxa de l’escola esportiva que s’incrementa en 10 euros, situant-se en els 70 euros anuals, i la taxa de l’escola bressol municipal que puja un 3%.
El govern ajustarà el tipus de gravamen de l’IBI per tal que pràcticament no suposi cap augment per als veïns d’Olesa, amb bonificacions del 30% per a famílies nombroses i per als habitatges que comptin amb algun sistema d’aprofitament de l’energia solar. En aquesta aposta per les energies renovables, també es bonificarà amb un 95% l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres.
El ple també va aprovar, en aquest cas per unanimitat, l’adjudicació a l’empresa Ambientalia World del projecte bàsic i executiu dels talussos i la nova vorera al camí d’Olesa de Bonesvalls a Vallirana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: