Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nati Soler presenta el poemari La lentitud del ramat a l’Agrícol

Nati Soler, poeta de Llorenç del Penedès, presenta el llibre de poemes “La lentitud del ramat”, Premi de Poesia Màrius Torres 2014.

L’acte anirà a càrrec del poeta vilafranquí Santi Borrell i es farà el proper dijous 3 de desembre, a les 8 del vespre, al Centre Artístic Penedès L’Agrícol.
“La lentitud del ramat” retrata el dia a dia de nostra societat. Mostra tot allò amb el que anem ensopegant i desequilibra nostre pas, i allò que ens surt al pas, o que busquem sense saber amb exactitud què cerquem i que, a voltes, ens fa feliços.
Aquest camí diari, tendim a fer-lo en ramat i dins el ramat trobem la pròpia solitud disfressada de companyia i descobrim que caminar plegats, no ens fa avançar més, tot i que sabem identificar i valorar, la força de les individualitats que creixen dins el grup.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: