Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Manel Forcano presenta el llibre “Els Jueus Catalans”,on retrata la presència jueva a Catalunya

El llibre recull tota la història sobre la presència de jueus a Catalunya fins a dia d’avui, però ho fa d’una manera clara i entenedora. De fet Forcano és un gran coneixedor del tema, que ha estudiat en profunditat des de l’any 2003.

Dissabte al vespre la Sala Tastavins de l’Agrícol acollia la presentació del llibre “Els Jueus Catalans” amb la presència del seu autor, Manel Forcano, acompanyat pel filòsof i president de l’entitat, Joan Cuscó.  Un dels objectius de l’autor era acostar aquesta part de la història al públic general.

Forcano va estudiar hebreu a la Universitat de Barcelona i a Israel, i també va estudiar àrab a Síria i a Egipte. És doctor en filologia semítica per la UB i va exercir de professor d’ hebreu, arameu i d’història del Pròxim Orient Antic a la mateixa universitat durant 8 anys, fins al 2004.  Per tot plegat és un gran coneixedor de la cultura jueva i amb el llibre ha volgut trencar alguns dels prejudicis que hi ha al voltant d’aquesta comunitat.

Es tracta doncs d’un llibre d’història, però divulgatiu, plena d’anècdotes i personatges. L’obra l’ha publicat Angle Editorial.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Hoquei en directe
Digittecnic Vilafranca - Arenys de Munt
22:00
Alt voltatge
Alt Voltatge!
23:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim

Penedès Televisió

20:00
Hoquei en directe
Patí Vilafranca - Arenys de Munt
21:30
Al dia
Informació general de Catalunya
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: