Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Obra Social de La Caixa destina 23.500 euros a projectes socials de tres entitats vilafranquines

La cooperativa Actua, l’associació de suport per a malalts de càncer Ampert i la Fundació Pro Penedès han rebut el suport econòmic de l’Obra Social de La Caixa per als seus projectes socials.

L’entitat financera ha destinat 7.500 euros a Actua, la cooperativa que gestiona el CRAE Toni Inglés, per al funcionament del centre vilafranquí, que dóna servei a 23 menors tutelats per la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència. Ampert rebut 4.000 euros que destinarà al seu servei de transport de malalts de càncer que reben tractament a l’hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet. I la Fundació Pro Penedès ha estat beneficiària de 12.000 euros que els permet tenir una persona contractada per donar suport permanent a les persones amb malaltia mental severa que han aconseguit inserir laboralment en empreses o centres especials de treball. La directora de la Fundació Gemma Sivill, que va estar acompanyada pel vicepresident de l’ens Joan Manel Montfort durant l’acte de lliurament dels xecs, explica en què consisteix el projecte de “Treball en suport”.

En el cas d’aquest projecte, ja fa tres anys que l’Obra Social de La Caixa hi col·labora, fent més seriós i eficient un recurs que abans era precari i no tenia una continuïtat garantida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: