Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’intercanvi entre les escoles de música de Vilafranca i Loatzo ha culminat amb un concert conjunt i continuarà amb el viatge dels vilafranquins al País Basc al març

52 alumnes i 6 professors de l’escola de música de Loatzo han passat uns dies a Vilafranca continuant amb l’intercanvi que ja es va iniciar fa un any i mig amb l’escola municipal de música M. Dolors Calvet.

La bona sintonia entre la gent de les dues escoles ha fet que la relació perduri amb el temps i es complementi amb noves col·laboracions; i també s’ha transmès en la qualitat del concert conjunt que va servir per culminar la trobada i que tenia lloc dissabte a la tarda a Cal Bolet.

La Loatzo Musika Eskola venia amb formacions diferents a les que van participar a la primera tongada de l’intercanvi. D’aquesta manera, cada cop més alumnes poden viure l’experiència.

Per als equips directius de les dues escoles de música, la principal vàlua de l’intercanvi és la relació personal que s’estableix entre els alumnes.

Els alumnes i professors de l’escola de Loatzo han participat en diverses activitats durant aquests dies, han anat a tocar als instituts i divendres al matí van ser rebuts per l’alcalde i el regidor de Cultura a l’Ajuntament de Vilafranca, on van oferir la interpretació de diverses peces.

Alumnes i professores de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet viatjaran al País Basc al març en la tornada de l’intercanvi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: