Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’IEP, Bosc Verd i el Centre Excursionista del Penedès repeteixen la caminada solidària a benefici de la Marató de TV3

Aquesta segona caminada popular solidària tindrà lloc el diumenge 15 de novembre i té com a destí els Pèlags de Vilobí, amb l’objectiu de fomentar els valors de la natura i contribuir a La Marató de TV3.

Com a complement a la caminada, Anna Mascaró i Manu Gómez de l’IEP faran una xerrada in situ sobre l’origen i el significat dels Pèlags.
Toni Inglada del Centre Excursionista del Penedès ha dissenyat una ruta circular per conèixer Vilobí i els seus Pèlags, que també passarà per el nucli medieval de Grabuach i el bosc de Les Graus, on s’esmorzarà. L’arribada als Pèlags es farà per Bellver, després d’haver travessat el bosc de La Planota.
Després de l’èxit de la I caminada popular solidària organitzada l’any passat a càrrec de l’IEP, Bosc Verd i el Centre Excursionista del Penedès, aquesta caminada està pensada per a tots els públics.
La ruta té una durada d’uns 11 quilòmetres i mostra dos espais emblemàtics per a Bosc Verd, com destaca Marc Queralt.
La sortida es farà a dos quarts de 9 del matí des de l’aparcament de terra de l’Hospital Comarcal, on es distribuirà als participants en cotxes que es deixaran a l’aparcament de les caves Vallformosa, on començarà pròpiament la caminada. Els organitzadors demanen puntualitat i recorden que cal portar esmorzar, aigua i anar ben calçats. La tornada a Vilafranca està prevista cap a les 2 del migdia.
La donació a La Marató és voluntària i per cada 10 euros, regalaran samarretes.
Enguany, les 3 entitats organitzadores sumen la col.laboració de l’Agrupament Escolta Pere II i Santa Maria de Foix

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: