Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptor Jordi Llavina presenta “Matí de la mort”, el llibre que tanca la trilogia després de “Vetlla” i “Contrada”

Amb aquest nou poemari, Llavina tanca un cicle. És la darrera obra de 3 llibres que formen un tot i que descriuen diferents etapes de la vida de les persones. En aquest cas, se centra en la pèrdua i en la mort, la darrera etapa de la vida.

Com els anteriors, “Matí de la mort” està publicat per l’editorial 3 i 4, del País Valencià, però Llavina ha triat Vilafranca per fer la primera presentació en públic d’aquest poemari. Reconeix que al principi no va pensar que els 3 llibres acabessin sent una trilogia, sinó que va ser després quan ho va veure clar.

Abans de la presentació al restaurant “El Cigró d’Or” Llavina explicava perquè ha triat la mort com a tema central per a aquesta obra. Tot i així, reconeix que no només parla de la mort. També hi apareix el cos, els fills, l’amor, la pèrdua o la malenconia. Assegura que parlar del final de la vida no li ha resultat més complicat que parlar sobre altres temes.

Llavina no para mai d’escriure, i ara mateix té entre mans un llarg poema narratiu, com “Vetlla” i guarda al calaix una novel·la que, ara per ara, té aturada. El llibre conté algunes il·lustracions de Marta Espinach, cosina de Llavina. L’obra també s’acompanya d’una nadala escrita pel mateix autor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: