Diumenge, 5 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Sant Domènec de La Ràpita, Premi Escoles Verdes

El projecte “Pesa i pensa” de l’Escola Sant Domènec de La Ràpita s’ha endut el guardó en la categoria d’actuació singular directament vinculada al consum responsable. Per unanimitat, el jurat ha acordat concedir-lo a l’escola dels Monjos i a dues més.

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, va lliurar dissabte el Premi Escoles Verdes i els Distintius d’Escola Verda en una trobada celebrada al Cosmocaixa de Barcelona. 70 centres educatius més de tot Catalunya han rebut el Distintiu d’Escola Verda i 138 l’han renovat
El programa Escoles Verdes va néixer com un compromís del Govern de la Generalitat per donar suport a tots els centres educatius que volien innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives per afrontar, des de l’educació, els nous reptes i valors de la sostenibilitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: