Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Mas i Perera ha tornat a reivindicar la lectura com a plaer i eina de coneixement amb la tercera festa literària, dedicada a Roald Dahl

Dissabte al matí, mestres, famílies i nens es van trobar al Mas i Perera per a participar en la tercera festa literària de l’escola.

Amb l’escriptor britànic d’origen noruec Roald Dahl, les seves obres i els seus personatges com a fil conductor, els participants van fer diversos tallers, van llegir en veu alta i van poder veure un espectacle teatral, entre altres activitats.
Les festes literàries de l’escola Mas i Perera busquen promoure la lectura i obrir la biblioteca del centre a tothom.

Des de l’AMPA de l’escola, que participa molt activament en la organització de la festa, el seu president feia referència als atemptats de París, recordant que la lectura és una porta oberta al coneixement enfrontada directament contra el fanatisme.

Els alumnes de l’escola Mas i Perera treballen durant tot aquest curs a l’entorn de l’obra de Roald Dahl, autor de contes com Charlie i la fàbrica de xocolata, James i el préssec gegant o Les bruixes, per commemorar els 100 anys del seu naixement i els 25 de la seva mort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: