Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les sessions de cuina de tardor als mercats vilafranquins s’han iniciat amb èxit

El Mercat de Sant Salvador ha acollit la primera de les sessions de cuina de tardor, aquest dimarts, que s’ha organitzat amb la voluntat d’una banda de revitalitzar els mercats municipals i d’altra oferir nocions de cuina de temporada.

Com explica la tècnica de mercats de l’Ajuntament, Ariadna Corbella, és una proposta que ha tingut molt bona resposta i que pretén potenciar aquests productes de temporada.

Més de 25 persones han participat en aquesta primera sessió, en que la chef Gemma Riera han fet primers plats. Una sessió que tindrà la seva continuïtat dimarts vinent amb segons plats també amb productes de tardor.
En aquesta primera sessió, per exemple, s’ha explicat com fer una truita de moniatos, carbassa i bolets, entre altres plats, com a exemple d’aprofitament de productes de tardor i adaptats a la cuina de casa.

De fet aquestes sessions de cuina de tardor són unes de les propostes que s’organitzen, però també hi ha tres sessions d’inici a la cuina, que ofereix el chef Oriol Llavina al Mercat de la Carn i que tenen les places pràcticament completes; i una proposta de juguem cuinant que s’adreça als més petits i que també estant tenint molt bona resposta.

En tot cas, es pot demanar més informació al servei de mercats de l’Ajuntament de Vilafranca o al correu electrònic

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: