Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’empresa vilafranquina Tauler obre nou espai showroom i sala de formació a Terrassa

Tot i que manté la seu de l’empresa a Vilafranca, Tauler Laminating Tech ha optat per fer un salt endavant i ha obert les portes d’una sala showroom i de formació a la zona industrial de Terrassa per reforçar la relació amb els clients.

Tauler utilitzarà aquest espai, que ha posat en marxa aquest mes de novembre, per mostrar els diferents models de màquines laminadores que té al mercat i per a formar els operaris.
L’empresa vilafranquina Tauler Laminating Tech fabrica i comercialitza maquinària per a laminar des de fa més de 40 anys. L’any passat va aconseguir augmentar la xifra total de negoci en un 40% de màquines de marca pròpia i va obtenir una bona presència als mercats francès i japonès, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: