Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Assemblea Nacional Catalana convoca una concentració ciutadana en suport a la resolució del Parlament per la “desconnexió”

L’ANC torna a convocar a la ciutadania a sortir al carrer, tal i com ja va passar el 13 d’octubre, quan va convocar als ciutadans a manifestar-se davant de l’ajuntament en suport a les conselleres Irene Rigau i Joana Ortega i al president de la Generalitat, Artur Mas, per la seva imputació per haver celebrat la consulta ciutadana pel dret a decidir del 9 de novembre.

Ara fa un mes van ser prop de 500 els ciutadans de Vilafranca i comarca que es van concentrar a la plaça de la Vila. Ara l’Assemblea Nacional torna a fer una convocatòria per donar suport a la resolució aprovada aquest dilluns amb els 72 vots de Junts pel Sí i la CUP. La resta de grup parlamentaris, C’s, PSC, PP i Catalunya Sí que es Pot, hi han votat en contra. La resolució aprovada pel Parlament declara solemnement l’inici del procés de creació de l’estat català independent en forma de república. També proclama l’obertura d’un procés constituent ciutadà, participatiu,
obert, integrador i actiu per tal de preparar les bases de la futura constitució
catalana i insta el futur govern a adoptar les mesures necessàries per fer efectives aquestes declaracions.
L’ANC de Vilafranca fa una crida als ciutadans a concentrar-se demà, dimecres, a dos quarts de vuit del vespre a la plaça de la Vila per donar suport a l’inici del procés acordat en el Parlament i a protestar per les pressions que fa l’Estat Espanyol traslladant el problema polític al món judicial, utilitzant un cop més el Tribunal Constitucional.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: