Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ampa de l’escola Pont de l’Arcada d’Olesa de Bonesvalls col·labora en la campanya de recollida de roba d’abric per als refugiats

D’aquesta manera des d’Olesa es podrà col·laborar també amb aquesta campanya que s’està duent a terme en diferents punts sota el lema “Catalunya amb els refugiats”.

Amb l’arribada de l’hivern, a les fronteres de Sèrbia, Croàcia i Eslovènia milers de nenes i nens, àvies i avis, mares i pares que han fugit de la guerra i reclamen asil necessiten roba i equipament per protegir-se del fred. La campanya vol recollir tendes de campanya, sacs de dormir, mantes, anoracs, botes, roba d’hivern. Millor si tot aquest material pot ser nou o, com a mínim, seminou, net i en bones condicions. També ajudarà si s’etiqueten les bosses per identificar quin tipus de material hi ha dintre.
L’AMPA de l’Escola Pont de l’Arcada recollirà totes les donacions i les portarà al centre de recollida el dissabte 7 de novembre a l’antiga fàbrica Fabra i Coats de Barcelona.
Les donacions es poden fer arribar fins a 2/4 de 10 del vespre d’aquest divendres, 6 de novembre, al Centre Cívic d’Olesa, entrant per la porta lateral i anunciant-lo al representant de l’Ajuntament que hi ha al despatx.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: