Dissabte, 4 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès ha augmentat el nombre de voluntaris i supermercats que han participat al Gran Recapte

Malgrat tot aquest any s’han recollit menys aliments que l’any passat.

Un total de 380 voluntaris i 28 mercats i supermercats de Vilafranca i la comarca participaven aquest divendres i dissabte al Gran Recapte d’Aliments, una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.
En aquesta setena edició a Vilafranca s’ha incrementat notablement el nombre de supermercats que hi ha participat, i també el de voluntaris.
L’any passat es van recollit 65 tones al conjunt de la comarca, de les quals 43 provenien de Vilafranca.
Aquest any, malauradament, el volum recaptat ha estat inferior.
El divendres va ser més fluix i dissabte al migdia, abans de saber-se el resultat final no es perdien les esperances de superar les xifres de l’any anterior.
Finalment no s’ha arribat a les xifres de l’any passat. A Vilafranca s’han recollit 40 tones d’aliments, tres per sota de l’any passat, i al conjunt de la comarca s’ha arribat a les 55 tones, deu per sota del 2014.
Manuel Medialdea remarca però l’alt grau de solidaritat de la comarca, que s’ha traduït també en l’augment de voluntaris que hi ha participat. Passant dels 280 de l’any passat als 380 d’aquest any.
Medialdea és també el president de l’Associació Ressò, entitat que gestiona a Vilafranca el Rebost Solidari. Justament la recaptació que fa el Banc d’Aliments a Vilafranca va a parar directament al Rebost i, per tan, reverteix directament a la societat vilafranquina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: